15 life hacks som förändrar ditt liv

Är du trött på trassel som gör livspusslet lite jobbigare? Då ska du läsa dessa 15 life hacks som garanterat gör livet lite lättare!

1Frysta vindruvor

Frys ned vindruvor! Går att ha till läsken, i vattnet, till glassen och i vinet. Både smarrigt och nyttigt!

2Använd hårspray på strumpbyxorna

Strumpbyxorna kommer då inte gå sönder lika lätt – Toppen!

3Använd hårspray på kläderna

Eller blanda lite balsam och vatten och stryk dina kläder – då blir kläderna inte elektriska!

4Gylf som åker ner?

Ta en nyckelring, sätt fast den i gylfen och trä sedan den över knappen. Bonustips: Var inte superkissnödig när du använder dig av detta. Det kan vara lite klurigt att ta av sig byxorna.

5Få längre batteri

Du behöver inte köpa ny mobil för att mobilens batteri ska hålla längre. Det är bara att byta batteri, vilket du kan göra enkelt själv!

6Pannkakssmet

Vill du starta dagen med en supermysig frukost, men är för lat för att fixa smeten och städa upp allt stök? Laga pannkakssmeten dagen innan och häll den i en tom, diskad, ketchupflaska. Att göra pannkakan blir enklare än någonsin!

7Förgyll dina smycken med nagellack

Har du smycken som lätt oxiderar? Ta ett lager med genomskinligt nagellack. Det håller smyckena fina samtidigt som du slipper bli grön om fingrarna efter alla ringar.

8Silvertejp

En mycket smidig lösning om du har kläder som inte jobbar så bra med din behå och inte har tillgång till brösttejp. Dock inte det mest skonsamma för huden!

9Trasig ögonskugga

Applicera alcogel i den krossade ögonskuggan och tryck till – då blir den som ny igen!

10När du stalkar någon

Det här gäller när vi går deep in i din stalking. Läskigt deep. När vi är 94 veckor bakåt i tiden på Instagram där det vore minst sagt genant att råka lajka något.

Då är det bara att gå in på personens sida och sätta mobilen på flygplansläge. Sedan är det fritt fram att snoka helt riskfritt!

11Tejp

Tejp löser alla problem! Applicera en tejpbit vit ögat för att få till en perfekt eyeliner eller på nageln så att du får en fin fransk manikyr.

12Slippa bli taggad i massa oönskade foton/statusar

Perfekt för att undvika att den där pinsamma bilden från fredagskvällen dyker upp i ditt flöde. Gå bara in i inställningar på Facebook och ställ in att du måste granska foton/taggar av dig. När du taggas i något får du en notis som gör att inget syns utan ditt medgivande.

13Fina lockar utan locktång

Tvätta håret, föna det, spraya och sätt sedan upp det i en ”skruvad knut” på huvudet. Släpp sedan ut det lagom när du ska iväg, ger ett underbart hårsvall!

14Sov med balsam

Har du inte tid eller råd att köpa en hårinpackning, och behöver en snabb boost? Handdukstorka ditt hår, kamma i balsam och sätt upp håret i en knut. Sov sedan med det. Duscha ur det ordentligt på morgonen.

15Få nagellacket att torka snabbt

Genom att stoppa de nymålade naglarna i iskallt vatten så torkar naglarna i raketfart. Underbart lifehack som du inte kommer kunna leva utan!